Automotive Import Service
mail info@automotiveimportservice.nl

OverAutomotive

Automotive Import Service is tot stand gekomen door een jarenlange liefde en fascinatie voor auto’s. Vanaf 2011 al actief in de autowereld en in 2019 is Automotive Import Service officieel opgericht door Gertjan Keijzer. 

Het importeren van een auto kan flink stressvol zijn. Dat moet anders kunnen dacht Gertjan! Het proces van een auto importeren moet juist plezierig en gemakkelijk zijn voor iedereen.

Een duidelijk pakket zodat er zorgeloos een auto geïmporteerd kan worden. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat uw auto aankoop geheel naar wens verloopt. Daarbij behoeden we u graag van een miskoop, door het controleren van de onderhoudshistorie en kilometerstand.

Met onze servicegerichte en positieve energie zorgen wij ervoor dat het importeren van een auto als een plezierig ervaring gezien wordt. Of dit nou een nieuwe auto uit Duitsland is of een oldtimer. Wij zorgen voor een passend pakket en trouwe dienst.

Wilt u meer weten over onze dienst? Neem gerust contact met ons op!

Transport

Doordat wij gebruik maken van eigen transportmiddelen kunnen wij u scherpe prijzen aanbieden voor een veilig transport van uw auto naar Nederland. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en houden persoonlijk contact tijdens het gehele traject.

Het eerste cijfer van de Duitse postcode bepaald de regio.

Tarieven zijn inclusief btw voor transport van een normaal formaat personenauto. Wij transporteren uw auto binnen een aantal dagen naar Nederland.

Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid tot individueel sneltransport of exclusief transport in een volledig gesloten vrachtwagen. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag. Dit geldt ook voor andere Europese landen.

Regio A € 375,- Postcode gebied 4 Regio B € 475,- Postcode gebied 5 Regio C € 550,- Postcode gebied 2, 3 en 6 Regio D € 650,- Postcode gebied 0, 1, 7, 8 en 9

Pakketten

Ons full-service importpakket is erg makkelijk, u zoekt de auto wij doen de rest!

Wij halen uw auto op bij de verkoper, en zorgen ervoor dat de auto op Nederlands kenteken komt. Uiteindelijk leveren wij de auto bij u persoonlijk af in heel Nederland inclusief uitleg.